Lad os bygge smukt igen

Østerport II – et år senere. Magasinet KBH d 10/3 – 2021.

 

Østerport II blev sidste år kåret som det værste byggeri i Arkitekturoprørets afstemning. Både Berlingske og Politiken har for nyligt skrevet, at huset alligevel ikke er så slemt. Magasinet KBH har bedt os om en kommentar.

Læs artiklen her.

Den omtalte artikel i Ekstra Bladet kan læses her.

Anmeldelsen af bogen ‘København på Lattergas’ kan ses her.

1 Kommentar

  1. Glenn Robert Williams

    Mindre grelt!? På ingen måde! Byggeriet er ikke holdt op med at blæser på sine omgivelser. Jeg har skrevet det før og gentager, “En gris med læbestift på er stadig en gris.” Den bygning skriger til himlen, “Jeg er en ommer. Riv mig ned inden jeg drukner i min egen flovhed.”

    (Kopieret fra min Facebook kommentar)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2024 Arkitekturoprøret

Tema af Anders NorenOp ↑