Lad os bygge smukt igen

Nomineringer til afstemningen om den offentlige myndighed, som har skadet bybevaringen mest i 2023.

     København

 

    Guldborgsund

 

    Mariager Fjord

 

    Region Midtjylland og Viborg Kommune

 

     Skanderborg Kommune er nomineret – Arkitekturoprøret (arkitekturoproeret.dk)

 

3 Kommentarer

 1. Ida Purup

  Mariagerfjord kommune:
  Den offentlige myndighed eller institution, som har skadet bybevaringen mest i 2023.
  Byrådet har trods store protester valgt at tilsidesætte almindelige borgeres rettigheder. En bygherre har manipuleret politikerne, og er helt ligeglad ned naboer og byens borgere. Sagen om højhuset har skabt splid i Hobro og i kommunen. Sagen er med skjult dagsorden. Det værste, jeg har oplevet.

 2. Frederik Juul

  Trods et skarpt felt må det blive Viborg Kommune stærkt forfulgt af Guldborgsund

 3. Jan Bertelsen

  Mariagerfjord Kommune:

  Påvist og indrømmet dårlig proces af borgmesteren samt manipulation af den demokratiske proces uden hensyntagen til borgerne i Hobro samt kommunen. Det burde vække skræk og advarsel at politiske partier tilsidesætter deres egne udmeldte retningslinjer for at imødekomme en grådig bygherre samt kommunen ændre sin lokalplan når nogen bare siger hop – der er en klar tendens hvis man ser på kommunens tidligere beslutninger – nærmest en ‘hovsa’ administration uden klare og overordnede visioner og moralske skrupler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2024 Arkitekturoprøret

Tema af Anders NorenOp ↑