Lad os bygge smukt igen

Byggebranchen bør lytte til folks ønsker. Politiken Byrummonitor d. 3/5 – 2022.

Vi har en artikel om gode og dårlige bymiljøer (bl.a. Carlsbergbyen og Jernbanebyen) i Politiken Byrummonitor:

Link til artiklen.

1 Kommentar

  1. Beth Lehner

    Meget kønne huse i Kullinggade nær havnen i Svendborg, men de er åbenbart svære at sælge. Skyldes det prisen, belligenheden eller arkitekturen? Mange trapper i forhold til m2 som i kartoffelrækkerne gør dem ikke ældrevenlige og placeringen mellem trafikeret gade og parkeringsplads på bagsiden gør måske ikke husene attraktive for børnefamilier? For dyre til førstegangskøbere. Hvem er målgruppen til disse boliger?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2024 Arkitekturoprøret

Tema af Anders NorenOp ↑